Hirdetés

Rövid kedvcsinálók hangolnak minket a Joker legújabb előzetesére

|

Ennek bizony a fele sem tréfa!

Hirdetés

A jövő héten kezdődő Velencei Filmfesztiválon tartják a Joaquin Phoenix főszereplésével készült Joker mozi világpremierjét, melynek kapcsán a rendező Todd Phillips tegnap este az Instagramjára feltöltött hat rövid, ámde önmagában is rendkívül hangulatos ízelítő képében jelentette be, hogy mikor kapjuk kézhez a film régóta várt következő előzetesét.

Hirdetés

A becses dátum - amely a hat videóból állt össze - augusztus 28-án lesz esedékes, pontosan két nappal az augusztus 30-án tartott velencei díszbemutató előtt. Phillips rendezéséről, valamint Phoenix Oscar gyanús alakításáról néhányan már most szuperlatívuszokban beszélnek, amely nemrégiben megkapta az R-es, vagyis a csak 17-éven felülieknek ajánlott korhatárbesorolást az Egyesült Államokban. Ennek indoklásában a filmben erősen jelenlévő véres erőszakra, a megbotránkoztató viselkedésre, valamint annak nyelvezetére, és a nyers szexuális képek ábrázolására hivatkoztak. 

A klipekből pedig az alábbi dátum olvasható ki: 

A Joker október 3-án mutatkozik be a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.