Hirdetés

Még többet mutat Joaquin Phoenix Jokeréből a régóta várt legújabb előzetes

|

Befutott végre a vészesen közeledő film teljes előzetese.

Hirdetés

Az idei év képregényfilmes termését idén ősszel egy egészen különleges, eddigi ismereteink alapján a zsáner legtöbb darabjától merőben eltérő alkotás fogja betetőzni a Warner/DC párostól, nevezetesen a Másnaposokat jegyző Todd Phillips által rendezett Joker-eredettörténet. Ezt az állítást már csak arra is elég alapozni, hogy a filmmel a stúdió a legnagyobb presztízsű díjakat célozza meg, a bemutatójára pedig a Velencei Filmfesztiválon kerül sor még ebben a hónapban.

Hirdetés

Épp emiatt a Joker reklámkampánya ezidáig meglehetősen tartaléklángon égett, hiszen már az önmagában eléggé biztató kilátásokat takar, hogy ilyen jelentőségű eseményeken (a Velencei mellett a szeptemberben megrendezésre kerülő Torontói Filmfesztiválon egyaránt) jelen lesz az alkotás. Az viszont tagadhatatlan, hogy az októberi premierhez közeledve mostanra épp ideje volt, hogy a hónapokkal ezelőtt debütált kedvcsináló után a teljes előzetes is megérkezzen, a néhány napja a produkció Instagram-oldalán közzétett pár másodperces jelenetekből kiolvasott rejtett üzenetnek megfelelően.

A legújabb képsorok továbbra is egy sötét hangulatú karakterdrámát ígérnek, amiben a Joaquin Phoenix alakította sikertelen stand-up komikusból a Bűn Bohóc Hercegévé avanzsáló Arthur Fleck láthatóan egyáltalán nem fogja majd vissza magát, köszönhetően a Watchmen - Az őrzők és a V mint vérbosszú nyomdokaiba lépve a film felnőtteknek szóló R-besorolásának, mely az utóbbi években szintén eredményezett több emlékezetes (és nem mellesleg alaposan kifizetődő) képregényfilmet. Ha eddig valamiért nem lettetek volna meggyőzve arról, hogy érdemes lesz befizetni Phillips művére, remélhetőleg a vadiúj előzetesnek ezt sikerül elérnie. Mi mindenesetre már számoljuk vissza a napokat a bemutatóig.

A Joker október 3-án debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.