Hirdetés

Joker vs. Joker - ezt a videót látni kell!

|

Igényes rajongói videón csap össze A sötét lovag és az Öngyilkos osztag Jokere.

Hirdetés

Heath Ledger Oscart érő alakítása Christopher Nolan Sötét Lovagjában egyszerűen tökéletes és utánozhatatlan volt. Azóta Jared Leto is kipróbálta magát Joker szerepében a tavaly bemutatott Suicide Squadban, ahol a Ledgerétől teljesen eltérő módon formálta meg a karaktert. Arról, hogy melyik színész végzett jobb munkát kár vitázni, de azon már érdemesebb elgondolkozni, hogy mi történne, ha a két Joker találkozna egymással?

Hirdetés

Az érdekes találkozást egy pörgős rajongói videóban hozták össze, amiben vérre menő harcot vív egymással a két figura. Hogy vajon Joker vagy Joker fog nyerni az a videóból kiderül. (SPOILER: Joker fog)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.