Hirdetés

Jól áll anyagilag a Halálos iramban 8 szénája

|

Dieselék aztán nem tudják, hogy húzzák be a kéziféket.

Hirdetés

És akkor a Halálos iramban 8. etapja szépen át is lépte a globálisan értendő 1 milliárd dollárnyi bevételt, miután egy hónappal a bemutatója után elérte azt. 

Hirdetés

F. Gary Gray látványos, ámbár az előző filmektől minőségben kissé elmaradó akciózúzdája világszerte 532 és fél millióval nyitott világszerte(!), ami igen nagy teljesítmény volt, pláne ha hozzávesszük mindehhez, hogy ez lett eddig a legnagyobb bevételű kezdés egy filmnek globálisan. Az pedig, hogy ezt a sikert és érdeklődést tartani is tudta, még nagyobb szám. Elég jól mutatja ez azt, hogy Dieselék autós kalandjai garanciának számítanak egy jópofa kis szórakozásra és kikapcsolódásra és világszerte kajálják a népek ezeket a zúzásokat (Kínában is, ahonnét nagy összegű bevétel folyt be) - ebből fakadóan pedig nem csoda, hogy jelenleg a 11. helyen áll a film a minden idők legtöbbet kereső filmek listáján. 

Ezek után értelemszerűen kétség nem férhet ahhoz, hogy jön majd az a bizonyos folytatás - a kérdés már csak az lesz, hogy milyen őrült akciókat találnak majd ki a történet felturbózása végett és hogy nem-e fog majd a nézőközönség ráunni a vad száguldásokra. Mindenesetre nagyon ajánljuk, hogy Helen Mirrennek a következő alkalommal majd nagyobb szerepet szánjanak és ne csupán cameózni lássuk őfelségét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.