Hirdetés

Jön a Batman: A sötét lovag visszatér folytatása

|

Hirdetés

A DC Entertainment bejelentette, hogy a zseniális Frank Miller tolmácsolásában készül a The Dark Knight Returns 3: The Master Race... képregény, amely a trilógia befejező részeként funkcionál és minden bizonnyal a Warner Bros. kiadásában láthatjuk majd animációs filmként is a jövőben. A Batman: A sötét lovag visszatér két részben jelent meg a DC Comics és az említett kiadó együttműködésében és az érdekessége az, hogy ebből is merítettek ihletet a Batman v Superman: Dawn of Justice filmhez Zack Snyderék, hiszen a még a szokásosnál is sötétebb sztoriban Batman és Superman összecsapnak. A trilógia záróakkordjának tervezett Batman: A sötét lovag visszatér 3 egy nyolc részből álló képregényszéria lesz Brian Azzarello (Batman, Wonder Woman) és természetesen Frank Miller írásában. A The Master Race alcímű füzetekből havonta kettő jelenik meg idén ősztől kezdve.

the-dark-knight-returns-3-the-master-race
Miller nem árult el túl sok mindent a Batman: A sötét lovag visszatér 3-mal kapcsolatban, de azt igen, hogy továbbra is Batman a kedvenc képregényhőse, a folytatás ijesztő lesz és megpróbálják a legjobbat nyújtani.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.