Hirdetés

Kutyabarátok, figyelem! Jön a Benji reboot!

|

Visszatér a családi filmek piacára a '70-es években feltűnt Benji, sokak gyermekkorának kedvenc kutyusa!

Hirdetés

Emlékeztek Benji-re, az ultracuki kutyusra, aki hobbiból elrabolt gyerekeket ment, meg ilyesmi? A Joe Camp által írt történet és a szintén az ő rendezésében létrejött filmek és sorozatok sokak gyermekkori kedvencei voltak. Most az alkotó fia, Brandon Camp döntött úgy,  hogy leporolja az ötletet, és édesapjához hasonlóan írója és rendezője lesz a Benjiről szóló, kis költségvetésű filmnek. Az ifjabbik Camp például a Derült égből szerelem írójaként és a John Doe - A múlt nélküli ember című sorozat alkotójaként lehet ismerős.

Hirdetés

Az új Benji film a Blumhouse megrendelésére készül, amely cég bár leginkább a kisköltségvetésű horrorjairól ismert, már korábban is készítettek családi filmeket - ilyen volt tavaly a Jem and the Holograms. Az első Benji-film 1974-ben készült, így a 2017-re datált reboot cirka 43 évvel utána érkezik.

Brandon Camp egyébként már 2014 óta próbálja újraéleszti Benji történetét, ez a pár évnyi várakozás azonban kifizetődőnek látszik, hiszen a Blumhouse szabad kezet adott neki az alkotói folyamatban: mindent úgy csinálhat, ahogyan megálmodta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.