Hirdetés

Jön a Cliffhanger - Függő játszma remake

|

Sylvester Stallone 1993-as filmjét rongyosra játszották már a televíziócsatornák, de Hollywood gondol a jövő nemzedékeinek TV-s szórakoztatásaira is, ezért feldolgozzák.

Hirdetés

Hiába szeretett volna Stallone egy folytatást az 1993-as Függő játszmához (amit Renny Harlin dirigált), végül csak nem jött össze neki, helyette egy remake-et kapunk Neal Moritz (Legenda vagyok, Halálos Iramban) produceri felügyeletével és Joe Gazzam szkriptjével, a StudioCanal kiadásában. Egyelőre se a főszereplőről, se a rendezőről nincsenek hírek. Az eredeti film sztorijában Gabe Walker (Stallone) a Sziklás-hegységben dolgozik egy mentőosztag tagjaként, ám bármennyire is igyekezett, képtelen volt megmenteni egy amatőr hegymászót a haláltól. Ennek hatására visszavonult, viszont nyolc hónappal később visszatért és ismét ő került a középpontba: egy szimpla besegítés fegyveres terroristák elől való meneküléssé fajul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.