Hirdetés

Jön a Daredevil második évada!

|

Hirdetés

Többször is utaltak rá a készítők, hogy folytatódhat a Netflixen nagy sikerrel debütált Daredevil sorozat a jövőben és nem is kellett sokat várnunk a bejelentésre, ugyanis a Netflix berendelt még egy szezont a vak igazságosztó sötétebb kalandjaiból. A 13 epizódos első évadot kivégezve a rajongók eddig csak abban bízhattak, hogy Daredevil visszatér még a Jessica Jones, a Luke Cage és az Iron Fist sorozatok bemutatkozása után a The Defenders névre keresztelt közös mókában, azonban nincs ok aggódásra, újdonsült kedvencünket egy újabb évad erejéig láthatjuk majd 2016-ban - erősítette meg a Netflix.

NE7dYI1Ph1vGac_1_1
A Daredevil eddigi showrunnerei, vagyis Steven S. DeKnight és Drew Goddard átadják a gyeplőt két új embernek, Douglas Petrie-nek (Buffy, a vámpírok réme, Helyszínelők) és Marco Ramirez-nek (Da Vinci démonai, Kemény motorosok), akik már az eddigi epizódok esetében is szorosan együttműködtek Goddardékkal: míg előbbi három, utóbbi kettő rész forgatókönyvét szerezte. Egyelőre nem tudni, hogy ki tér vissza a szereplőgárdából a főhőst alakító Charlie Coxon kívül, de már a második évad berendelése is elég izgalmas hír. Örültök neki?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.