Hirdetés

Jön a Fák jú Tanár úr! 2. (Frissítve)

|

Hirdetés

Folytatódik Bora Dagtekin 2014-es vígjátéka, a Fák jú Tanár úr!, amely lényegében Martin Lawrence 1999-es komédiájának, az Állj, vagy jövök!-nek a feldolgozása, csak éppen egy iskolába helyezték a koncepciót. Az első rész megjelenésétől számított egy év múlva, vagyis októberben máris jön a folytatás Fák jú Tanár úr! 2. címmel, méghozzá a Big Bang Media forgalmazásában. A stáb egy az egyben visszatér az újrázásra, a Fák jú Tanár úr! 2. sztorija pedig a következő: "Zeki Müller (Elyas MBarek) kalandja folytatódik a Goehte-ben. Véletlenül talált új hivatása iránt érzett lelkesedéséből azonban veszíteni kezd a korai kelések, az irritáló diákok és a véget nem érő papírmunka miatt. Ráadásul az igazgatónő ambíciói miatt az első részből megismert csapat Thaiföld felé veszi az irányt, ismét bemutatva szociális inkompetenciájuk és általános műveletlenségük elképzelhetetlenül széles spektrumát." Íme az első két kép a filmből: [gallery columns="2" size="large" ids="56260,56259"]   És még mielőtt az égre nézve, hatalmas sóhajtások közepette kérdeznétek, hogy kinek van erre szüksége, eláruljuk, hogy a körülbelül 6 milliós büdzséből összehozott vígjáték több mint 60 millió dollárt termelt a készítőknek. Örültök a folytatásnak? Frissítés: megérkezett a magyar szinkronos trailer is. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=h9E29wtanK8 Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=G5tL4XMlwXk

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.