Hirdetés

Jön a Farkas! - Élő chat és újabb kép

|

Az X-Men csodákra képes, és most is rendkívüli lehetőséget kínál rajongóinak: nemcsak beszélgethetnek az új X-Men-film, Farkas (munkacím) főszereplőjével, Hugh Jackman-nel és rendezőjével, James Mangold-dal...

Hirdetés

... de a díszletek között is körülnézhetnek - függetlenül attól, hogy a világ mely részén élnek. A Sydneyben folyó munkákra a Youtube-on keresztül látogathatnak el a lelkes mozibarátok. A www.youtube.com/thewolverinemovie-n és a film saját oldalán, a www.TheWolverineMovie.com-on is elérhető különleges alkalomra hétfőn, október 29-én, helyi idő szerint este 9-kor (Los Angeles-i idő szerint du. 1-kor) kerül sor.A kérdések már most feltehetők a főszereplőnek és a rendezőnek is a Facebookon vagy a Twitteren keresztül, csak a #TheWolverineMovie kulcsszót kell hozzá mindenképpen használni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.