Hirdetés

Jön a Flash sorozat szinkronosan is!

|

Hirdetés

Március elsején egy újabb műsort karol fel a hazai VIASAT3 csatorna és ezáltal egy újabb szériával bővíti a szuperhős-univerzumát, ugyanis a hazai rajongók legnagyobb örömére A S.H.I.E.L.D. ügynökei mellé jön szinkronosan a The Flash, azaz A Villám is.

unspecified
Ha valaki esetleg még nem ismerné, a Flash a Zöld íjász (Arrow) mellékszálaként indult el és Barry Allen (Grant Gustin) karakterére fókuszál, akibe belecsapott a villám és természetfeletti képességet szerzett, így lett a világ leggyorsabb embere. Civilként a rendőrségnek dolgozik, azonban álarcban az igazságszolgáltatást segíti, miközben megszállottan kutat édesanyja gyilkosa után és küzd azért, hogy tisztázza a börtönbe került édesapját. A részecskegyorsító által okozott katasztrófa azonban nem csak rá hatott, mások is kaptak szuperképességeket és nem mindenki használja őket jóra. Alkalmanként a Zöld íjász hősei is feltűnnek benne, ráadásul olyan gonoszok nehezítik meg hősünk életét, mint a Mark Hamill-féle Trükkmester vagy éppen a Wentworth Miller megformálásában látható Captain Cold.
unspecified1
A VIASAT3 csatorna március 1-től tűzi műsorára a Flash - A Villámot, minden kedden 21 órától, dupla epizóddal várják a rajongókat. A szinkronlistát pénteken mutatják be, amit természetesen azonnal megosztunk veletek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.