Hirdetés

Jön a Hétköznapi vámpírok folytatása!

|

Hirdetés

Véleményünk szerint a tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetését okozta a Hétköznapi vámpírok a vígjáték kategórián belül. És ezzel annyira nem voltunk egyedül, hogy a nagy sikerre való tekintettel a film alkotói bejelentették, hogy készül egy második rész, ami leginkább a vérfarkasokra fog fókuszálni. Taika Waititi és Jemaine Clement (a film írói, rendezői és főszereplői) tavaly a Sundance-en mutatták be először vámpírkomédiájukat, ami formailag egy ál-dokumentumfilm akar lenni. Középpontjában egy olyan legénylakás áll, melyben 4, különböző korból származó vámpír lakik valahol az új-zélandi Wellington közepén. Az ő "ellenségeik" a városban lakó vérfarkasok, akiknek vezére, Anton (Rhys Darby) lesz majd a folytatás főhőse. Az ezzel kapcsolatos munkálatok még korai stádiumban vannak, így többet még nem tudunk a projektről. Jemaine Clement ismerős lehet a hazai közönségnek, hiszen ő volt a Flight of the Conchords (magyar címén: Slágermájerek) főszereplője, illetve feltűnt többek között a Sötét zsaruk 3-ban, valamint szinkronizált a Rio első két részében. Nemsokára a Don Verdean-ben, és a készülő Spielberg projektben, a The BFG-ben láthatjuk viszont. Társa, a főként rendezői beállítottságú Taika Waititi jelenleg hazájában rendez egy filmet, de reméljük, hogy elfoglaltságaik ellenére hamar összehozzák majd ezt a folytatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.