Hirdetés

Jön a Hófehér és a vadász folytatása

|

Még meg sem száradt az első rész forgatókönyvén a tinta, már akkor azt pletykálták, hogy a Universal Pictures több részesre tervezi a Hófehér és a vadász címet.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a Universal nem elégszik meg a május 31-én bemutatandó Hófehér és a vadász várható sikerével, szeretnék addig ütni a vasat amíg meleg és állítólag már a folytatáson gondolkodnak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy felkérték David Koepp író urat, hogy vesse papírra a Hófehér és a vadász 2 (Snow White and the Huntsman 2) forgatókönyvét. A kezdetleges tervek alapján rendező személye sem fog változni, továbbra is Rupert Sanders csücsülhet a rendezői székben és visszatérhet Kristen Stewart, Chris Hemsworth valamint Charlize Theron is. Csak egyetlen dolgot nem értek... hogyan mondhatja azt a tükör, hogy Kristen Stewart szebb, mint Charlize Theron? Törött lehet? Felfoghatatlan!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.