Hirdetés

Jön a Lego Batman film

|

Ugye nem gondoltátok, hogy pont A Lego-kaland közönségkedvenc karaktere, Batman marad saját film nélkül?

Hirdetés

A Lego-kaland hihetetlenül jól szerepelt a pénztáraknál és az ítészek is kegyesen pontozták, így a Warner Bros, nem is teketóriázott sokat, máris berendelték a következő részt... ami nem A Lego-kaland 2 lesz (noha az sem lett elfelejtve, később jönni fog), hanem Batman önálló mozija, a Lego Batman spin-off. A rendezői székben Chris McKay foglal helyet (Robot Chicken), a forgatókönyvet Seth Grahame-Smith (Éjsötét árnyék, RJ Berger - Hard kor, Abraham Lincoln, a vámpírvadász) jegyzi és várhatóan 2017-re készülnek el a munkálatokkal (egy évvel előtte pedig a Ninjago filmváltozata mutatkozik be). Batman hangjaként visszatér Will Arnett is. A folytatásban Batman zseniális Lego-kalandos dalát hallgathatjátok meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.