Hirdetés

Jön a Mary Poppins folytatás!

|

Hirdetés

1963-ban készült el a mára már klasszikus Mary Poppins film a Disney jóvoltából. Most 52 évvel később pedig elkészülhet a következő része. Nem, nem reboot lesz, hanem rendes folytatás, ami az eredeti történet után 20 évvel játszódik. P.L. Travers könyvének folytatásai (összesen 8 kötet készült) fogják adni az alapot a történethez. Hogy ez pontosan mit jelent az nem lehet tudni, csak annyit erősítettek meg, hogy továbbra is a címszereplő életét követhetjük nyomon a Banks családnál. Rob Marshall (A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) fogja rendezni a filmet, amiről nem lehet igazán tudni, hogy pontosan melyik történetet fogja feldolgozni. Marc Shaiman és Scott Wittman Read teljesen új dalokkal és filmzenével készülnek, de természetesen kikérik Richard M. Sherman véleményét is, aki az erdeti hangzásért volt felelős, és áldását adta a folytatásra. A forgatókönyvet David Magee (Pí élete) írja. Az érdekessége a filmnek, hogy két évvel a Saving Mr. Banks után jön, ami Walt Disney-ről fog szólni, és hogy győzte meg anno P.L. Traverst, hogy készítsék el könyve filmadaptációját, ami 116 millió dollárt hozott végül. Hogy az erdeti csapatból (Julie Andrews, Dick Van Dyke, David Tomlinson, Glynis Johns, Hermione Baddeley és Reta Shaw) ki fog visszatérni, az még kérdéses.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.