Hirdetés

Jön a Mátrix 4. és 5. része, ráadásul 3D-ben? (Update)

|

A régi sikerszériák feltámasztása úgy tűnik cseppet sem ért véget, a Wachowski testvérek állítólag két újabb Mátrix filmmel számolnak, három dimenzióban természetesen.

Hirdetés

A Mátrix trilógia egyértelmű sztárja, Keanu Reeves jövőbeli tervei ecsetelésében kitért egy fontos sztorira is, ami eképp hangzott: karácsonykor együtt ebédelt a Wachowski fivérekel, és szó szót követve a fiúk elárulták neki, hogy már elkészültek a Mátrix 4. és 5. részének forgatókönyvével. Győzködték őt, hogy nagyon szeretnék újra látni Neo karakterének megformálása közben, és állítólag James Cameron-t is felkeresték, hogyan tudnák kihasználi a 3D-t a lehető legjobban. Olyan forradalmi újítást akarnak hozni a két új epizóddal akció vizeken, mint azt tették anno a legelső Mátrix próbálkozással. Wachowskiék azóta nem igen tettek le semmi kasszarobbantó projektet az asztalra, vajon bizalmat szavaz nekik a stúdió? No komment... vagy mégis?

Update: A hírt maga Keanu Reeves cáfolta, állítása szerint még Londonban sem járt mostanában, nem hogy beszédet tartott volna bármilyen egyetemen és főleg nem beszélt hasonló dolgokról. Vajon tényleg csak kamu és nem a marketing, a felhajtás szerves része az egész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.