Hirdetés

Jön a Mestergyilkos 2!

|

A 2011-es Mestergyilkos folytatást fog kapni és bizony Jason Statham is rábólintott a szereplésre, szóval az akciófilmek szerelmesei számára újabb film került a listára, amikre érdemes odafigyelni a jövőben.

Hirdetés

A Mestergyilkos 2011-ben egy tipikus B-kategóriás akciófilm volt, ami remek kikapcsolódást nyújthatott a lövöldözésre és robbanásra vágyóknak. Személy szerint nekem nem volt túl maradandó élmény a Statham-Foster koprodukció, viszont a plakátja olyan jól sikerült, hogy nagyjából csak emiatt ültem le elé - majd a végén egy meglehetősen klisés, de jól megkoreografált akciófilmet kaptam. Az első részt Simon West megrendezésében láthattuk, ám a The Hollywood Reporter szerint ő átpasszolja a folytatást a német származású Dennis Gansel-nek, akinek többek közt a krtitikusok és nézők által egyaránt elismert "A hullám-ot (Die Welle/The Wave)" köszönhetjük. Gansel pedig meggyőzte Statham-et, hogy térjen vissza még (legalább) egyszer Arthur Bishop szerepébe. Még konkrét információk nincsenek a film történetéről, de nem kell nagy képzelőerőtöknek lenni, hogy kitaláljátok: Statham vissza fog térni bérgyilkosi életéhez és nyugodtan számíthatunk menő verdákra, ökölharcra és legalább egy bombázó női szereplőre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.