Hirdetés

Ismert sorozatszínésszel erősítenének a Quantum & Woody készítői

|

Energianyalábok, szupererők, piti tolvajok és Valiant - már javában tartanak a Quantum and Woody adaptációs sorozat előkészületei és mi nagyon kíváncsiak vagyunk rá.

Hirdetés

Képregényadaptációkból bizony sosem elég. Akkor meg aztán pláne, ha az adott stúdió igenis mer szakítani a mainstream címek már jócskán túltelített egyhangúságától, és végre valami kevésbé populárison is ott kívánná hagyni a kézjegyét. A már gőzerővel íródó Quantum és Woody pedig éppen ilyen, hiszen az egyébként hosszú múltra visszatekintő forrásmű nem, vagy talán csak alig vált ismertté az Öreg Kontinensen.

Az élőszereplős sorozat részleteiről ugyan túl sok mindent még nem tudni, ám a hírek szerint a széria egyik főszerepét, egy már jól ismert sorozatos arcnak szánják majd a készítők. A The Warp értesülései szerint, Woody Henderson szerepére ugyanis nem mást nézett ki magának a Valiant Entertainment, mint az itthon Balfékek címmel futott Community Jeff Wingerét, vagyis Joel McHale-t.

A Quantum and Woody első száma egyébként 1997-ben debütált az Acclaim Comics égisze alatt, Christopher Priest (született James Christopher Owsley) író és Mark D. Bright rajzoló közös projektjeként. A történet szerint a mostohatestvérek, - nevezetesen ugye Eric Henderson és Woodrow Van Chelton - egy gyilkos nyomába erednek, akinek feltételezhetően köze van Eric vér szerinti apjának halálához. Persze szuperképességek nélkül mit sem ér egy képregényhős, így egy kisvártatva bekövetkező laboratóriumi robbanás következtében mindketten emberfeletti képességekre tesznek szert. Mostohafivéréhez hasonlóan egyébként Woody is energianyalábok és energiapajzsok formálásához és használatához kapott erőt, ám az ő képességében van egy apróbb, közel sem veszélytelen csavar: Woody-nak pontosan huszonnégy óránként muszáj megcsengetnie a csuklóján található fémpántot, különben újdonsült képességei mindkettejük számára életveszélyessé válhatnak. A  diszfunkcionális fivérek a kellő dinamika érdekében nyilván totálisan eltérő jellemvonásokat kaptak, hiszen míg Eric a közkedvelt és népszerű testvér, addig Woody csak egy piti tolvaj, aki nemcsak környezetével, de bátyjával is folyamatosan konfrontálódni kényszerül.

A Valiant Entertainment már arról is beszámolt, hogy a fejlesztés munkálatait a Bosszúállók: Végtelen Háborút is jegyző Joe és Anthony Russo testvérpáros kezébe adja majd, illetve hogy a folyamatból Mike LaRocca, Andrew Barrer, Gabriel Ferrari, valamint a Valiant vezérigazgatója, Dinesh Shamdasani is kiveszik majd a részüket. A forrásmű egyébként elhanyagoltsága ellenére is kellőképpen szórakoztató, jelen állás szerint pedig jobb kezekbe aligha kerülhetett volna. Várjuk? Persze, hogy várjuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.