Hirdetés

Jön a Rambo: New Blood sorozat, parkolópályán a film

|

Hirdetés

Csak úgy kapkodjuk a fejünket, hirtelen annyi információ zúdult ránk a Rambo szériával kapcsolatban. A Deadline jelentése szerint a FOX csatorna és Sylvester Stallone nyélbe ütöttek egy megállapodást, amelynek köszönhetően Rambo: New Blood címmel sorozatként folytatódik a legendás akcióhős története. A show John Rambóra és fiára. J.R.-ra fókuszál majd, utóbbi személyében egy ex-tengerészt ismerhetünk meg. A Rambo .New Blood sorozatot Jeb Stuart (Die Hard, Megint 48 óra, A szökevény) írja majd és bár még nincs megerősítve, Stallone jó eséllyel ismét visszatér majd a kultikus szerepében. A szériát az Entertainment One és Avi Lerner cége, a Millennium Films pénzeli, akik nem mellesleg átmenetileg parkolópályára helyezték a következő filmet, amelyet korábban Rambo: Last Blood néven emlegettek még. Egyelőre nem tudni, hogy mikor folytatódnak a munkálatok - már ha egyáltalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.