Hirdetés

Jön a Snowpiercer sorozatverziója az Avatar 2 írójától

|

Hirdetés

A Tomorrow Studios kinézte magának a nem oly régi nagy sikerű indie film, a Snowpiercer jogait, ugyanis egy sorozatot terveznek belőle gyártani. Az írói székbe Josh Friedmant ültetnék, aki az Avatar 2-ért is felelős lesz majd. Egyelőre még nem állapodtak meg egyik tévécsatornával sem, de a projekt már majdnem biztosnak tűnik. Marty Adelstein producer így nyilatkozott arról, hogy milyen Friedmannel dolgozni:

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Josh-sal dolgozhatunk ezen a lenyűgöző sztorin. Amilyen profi és innovatív író, egyértelműen ő a legjobb ember arra a feladatra, hogy egy teljesen új világot teremtsen az adaptációban. Ez egy költséges, nagy formátumú projekt, és megtisztelő, hogy feldolgozhatjuk.
A Snowpiercer egy francia regény, a Le Transperceneige  alapján készült, és a történet a globális jégkorszak beállta után játszódik, ahol egy túlélőcsoport a Snowpiercer nevű vonaton járja körbe a világot. A folyamatosan működő motor tartja őket életben, melynek megalkotója köré kultuszt emelt a vonat utas-társadalma. Ebben a társadalomban az alsóbb rétegek a vonat farában élnek és ellátják utódokkal a vonat elején élőket. De ezt nem fogják sokáig szó nélkül tűrni a szegényebbek. A Snowpiercer c. film az emiatt kialakult lázadást dolgozza fel Chris Evans, Jamie Bell, Tilda Swinton, Ed Harris és John Hurt társaságában. A koreai rendezőnek, Joon-ho Bongnak ez volt az angol nyelvű filmdebütje, és a nemzetközi piacon 82.1 millió dollárt hozott a konyhára. A frissen csatlakozott író, Friedman úgy nyilatkozott, hogy nagy rajongója Bong filmjeinek, és különösen ennek a műnek. Elmondása szerint ennél izgatottabb nem is lehetne a sorozatverzióval kapcsolatban. Aki még nem látta a 2013-as művet, annak ajánljuk a bepótlását, ugyanis ennél egyedibb antiutópiát - ilyen jó megvalósításban - ritkán lehet látni a nagyképernyőn. Aki látta, az pedig mit szól a készülő szériához?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.