Hirdetés

Jön a The Witcher film!

|

Hirdetés

A Múmia franchise-ért felelős The Sean Daniel Company és a Platige Filmes bejelentették, hogy vászonra viszik Andrzej Sapkowski népszerű és hihetetlenül zseniális regénysorozatát, a Vaják-köteteket, amelyekből a CD Projekt RED már három videojátékot is készített, legutóbb a The Witcher 3: Wild Hunt jelent meg. Az élőszereplős The Witcher film rendezője az Oscar-díjra jelölt Tomasz Baginski (Székesegyház, Mélyzuhanás) lesz, aki Thania St. John (Grimm, Eureka) forgatókönyvéből dirigálhat és Sapkowski két rövid történetét, a Vajákot és A kisebbik rosszat veszik alapul. A sajtóközlemény alapján a készítők célja, hogy a film egyfajta bevezetés legyen a Witcher világába, amelyet később további mozik, sőt TV sorozat követhet. https://www.youtube.com/watch?v=c0i88t0Kacs Pontos dátumunk egyelőre nincs ahhoz, hogy Ríviai Geralt mikor teszi tiszteletét a mozik vásznain, de a Platige egy 2017-es dátummal számol. E sorok írója nem csinál titkot abból, hogy majd kiugrik a bőréből az adaptáció hírének hallatán, ugyanis minden könyvet kiolvasott, minden játékot kijátszott a témában. Ti hogy vagytok vele? Kit látnátok szívesen Geraltként?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.