Hirdetés

Jön a Törésvonal folytatása!

|

Hirdetés

Folytatódik a tavalyi év kiemelt katasztrófafilmje, a Törésvonal (San Andreas), amelyben Dwayne Johnson nézett szembe az anyatermészettel, méghozzá az Utazás a rejtélyes szigetre készítőjének rendezésében. A film 110 millió dollárból készült és közel 500-at hozott vissza a pénztáraknál, így már teljesen egyértelmű a folytatás apropója. A The Hollywood Reporter szerint a Törésvonal 2-ben visszatér az első rész stábja, azaz ismét a Dwayne Johnson a főszerepben feszíthet, a mellékszerepek esetében Carla Gugino, Alexandra Daddario és Paul Giamatti jelenlétére is számíthatunk, míg a rendezői székben újfent Brad Peyton csücsül majd a visszatérő Beau Flynn produceri felügyelete alatt. Az egyelőre dátum nélküli Törésvonal 2 forgatókönyvét a Neil Widener és Gavin James duó körmölte, a  sztoriban hőseinknek még nagyobb, még pusztítóbb földrengésekkel kell szembenézniük, amelyek hatással lesznek a Tűzgyűrűre (Ring of Fire): "így nevezik azt a Csendes-óceán partjain végigfutó széles, sávszerű földrajzi régiót, amely mentén különösen sok, működő és szunnyadó vulkán helyezkedik el, és kiemelten sok, különböző fészekmélységű földrengés pattan ki". https://www.youtube.com/watch?v=hVc4NE9GZe8

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.