Hirdetés

Jön a Tremors sorozat, Kevin Bacon visszatér

|

Hirdetés

Ha még nem lenne elég, hogy a Tremors franchise már megélt öt filmet (a Tremors 5: Bloodlines volt a legutóbbi) és egy miniszéria (a 2003-as, mindössze 13 epizódos Ahová lépek, ott mindig szörny terem), akkor barátkozzatok meg a gondolattal, hogy hamarosan a kisképernyőn is többször látjátok majd a bestiákat, ugyanis Jason Blum producer (Parajelenségek, Insidious, Sinister, Whiplash) visszahozza őket az életbe egy sorozat képében. A legnagyobb meglepetés mégsem ez, hanem hogy az Entertainment Weekly szerint az eredeti film egyik főszereplője, Kevin Bacon is aláírt a sorozathoz, azaz ismét láthatjuk, amint Valentine McKee bőrébe bújva irtja a dögöket. Most, hogy a Fox elkaszálta a Gyilkos hajszák sorozatot, Baconnek lesz ideje a Tremorsra, amit mellesleg így executive producerként is támogat.

tremors-poster
A sorozat forgatókönyvét Andrew Miller (Semmi, Pasik és csajok, Belém bújt a kisördög, The Secret Circle) írja, aki hősünket ismét egy kitalált, nevadai városba helyezi, azonban az nem világos, hogy az első film másik főszereplője, Fred Ward és az azóta minden Tremorsban felbukkanó Michael Gross is csatlakoznak-e a szériához. Várjuk a fejleményeket.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.