Hirdetés

Jön a Zöld Lámpás és a Star Trek keresztezése

|

Hirdetés

Az IDW Publishing és a DC Comics szeretnék, ha megvalósulna a Zöld Lámpás és a Star Trek szériák crossovere, amelyben Hal Jordan és Kirk kapitány együtt tesznek rendet az űrben, ezért a napokban bejelentették a Star Trek/Green Lantern: The Spectrum War című képregényt. Igen, jól olvastátok, a két univerzum nem a mozik vásznain, hanem a füzetek lapjain kereszteződik. A Star Trek/Green Lantern: The Spectrum War-ban a J.J. Abrams-féle Enterprise találkozik majd össze Hal Jordannel és egyesítik erejüket. A nyáron rajtoló, hat részes képregénysorozat rajzolásáért Angel Hernandez felel, az írást pedig Mike Johnsonnak köszönhetik az érdeklődők. Tetszik a koncepció?

star_trek_green_lantern_01_cover3_francavilla
ST-GL-cvrA-NOTD
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.