Hirdetés

Jön az Agents of S.H.I.E.L.D. spin-off sorozata, a Marvels Most Wanted

|

Hirdetés

Az év elején kezdett el terjedni az a hír, hogy az ABC csatorna egy testvérsorozatot tervez indítani az Agents of S.H.I.E.L.D.-nek Bobbi Morse/Mockingbird (Adrianne Palicki) és Lace Hunter (Nick Blood) főszereplésével, akiket már jobban megismerhettünk az anyasorozatban. Ám az Agent Carter berendelésével (melynek 2. évada jövőre érkezik) ezt akkor elvetették. Azonban a Variety értesülései szerint az ABC továbbra sem törölte végleg a projektet, sőt, most berendeltek egy pilot epizódot, melyben a már említett két karaktert helyeznék a középpontba. A műsor a Marvel’s Most Wanted  címet kapta, melyről egy bennfentes elárulta:

 Ez egy teljesen új projekt, mely a két főhősre fókuszál majd, tovább folytatva a sztorijukat.
Egyenlőre nem tudni, vajon hogy tervezi az ABC bemutatni ezt az egy részt. Egy külön epizódban, vagy az Agents of S.H.I.E.L.D. következő évadában az egyik fejezet fogja majd ezt szolgálni? Hamarosan kiderül. Mit gondoltok, elbírnak egy önálló sorozatot a karakterek?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.