Hirdetés

Jön az Alkonyattól pirkadatig sorozat 2. évada szinkronosan is

|

Hirdetés

Robert Rodriguez Alkonyattól pirkadatig című kultuszfilmjének sorozatadaptációja visszatér az AXN csatornára: jövő héttől ismét kezdetét veszi a vámpírvadászat! Rodriguez 18 évet várt a kasszasiker Alkonyattól pirkadatig című film brutális adaptációjával, de ahogy többször hangsúlyozta, legalább volt ideje minden apró részletet kigondolni.

Az első évad fonalát nagyjából ott vettük fel, ahol a filmét elengedtük. Az eredeti alkotásban a legtöbb karakter meghal, a sorozatban azonban életben tartottuk néhányukat, és mindezt megfűszereztük egy jóval komolyabb mitológiai háttérrel, na meg sok-sok vérrel.
https://www.youtube.com/watch?v=-0B3U8npry4&feature=youtu.be&ab_channel=AXNMagyarorsz%C3%A1g A sorozat atyja a második évadot további mitológiai szörnyekkel gazdagítja, ezzel is fokozva a kultikus vámpírvadászat egyedi hangulatát. De itt nem áll meg Rodriguez! Tovább boncolgatja az egykori filmes szálat, és felteszi azt a kérdést, ami minden néző fejében megfordult. Vajon mi történik, ha a veszélyes, de az elveihez végletekig ragaszkodó bűnöző, és az ártatlan tinédzserlány túléli a Titty Twister sztriptíz bár nem mindennapi műsorát? Mi van akkor, ha George Clooney (a sorozatban D.J. Cotrona) nem egyedül hajt el az autóval a mexikói sivatag felé? A választ maga Rodriguez adja meg:
A második évadban végre kezdetét veheti a valódi történet! És, hogy hova fog kifutni a sztori? Egyet biztosan mondhatok: sikítani fogsz, és még többet akarsz majd.
A brutális vámpírvadászat második felvonását november 26-tól csütörtök esténként láthatjuk az AXN Black műsorán. Premier: AXN Black - 2015.november 26. 22:15. /AXN/
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.