Hirdetés

Jön az animációs Macska a kalapban

|

Dr. Seuss Amerikában az egyik legkedveltebb meseíró, munkái közül legutóbb a Lorax című adaptáció került a mozikba. A 70 milliós költségvetést már a második héten kétszeresen visszahozta, így nem csoda, hogy újabb Dr. Seuss-animáció készül.

Hirdetés

A 2003-as A Macska - Le a kalappal! nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, Mike Myers filmje a mozikban és a kritikusoknál is leszerepelt. Az 1991-ben elhunyt író felesége, Audrey Stone Geisel ki is jelentette, hogy nem engedi további élőszereplős adaptációk elkészültét. Animációs filmként viszont siker lehet, így zöld utat kapott az egyik legismertebb mese feldolgozása. A projekthez az a Chris Meledandri csatlakozott, aki korábban épp a Lorax producere volt. Az Illumination Entertainment-nek ez lesz a negyedik filmje (a Gru, a Hopp és a Lorax után), Rob Leiner forgatókönyvírónak viszont még nincs megfilmesített munkája. Az említetteken kívül Dr. Seuss (Theodor Seuss Geisel) történetei közül A Grincset és a Hortont (mindkettő címszereplője Jim Carrey) láthattuk már filmadaptációként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.