Hirdetés

Jön az élőszereplős Bleach film

|

Egy újabb népszerű japán manga elevenedik meg a nagyvásznon.

Hirdetés

A Weekly Shonen Jump magazin idei 38. számából kiderült, hogy Tite Kubo Bleach mangája élőszereplős adaptációt kap, ami 2018-ban érkezik a japán mozikba. Sōta Fukushi fogja alakítani a főszereplőt, Ichigo Kurosaki-t, a rendezést pedig Shinsuke Sato végzi, aki korábban már a Gantz-ot is adaptálta.

Hirdetés

A Bleach legutolsó fejezete jövőhét hétfőn kerül publikálásra. Ezzel zárul az a végső történetvonal, ami 2012. februárjában vette kezdetét. Tite Kubo mangája egyébként már 2001-ben útjára indult, azóta pedig egy anime sorozat és készült róla, amelyből 2004 és 2012 között 366 epizódot adtak le. Ezen kívül 4 animációs filmet, egy könyvsorozatot és számos videojátékot is inspirált a történet, nem is beszélve azokról a színpadi musicalekről, amelyek 2005 óta folyamatos népszerűségnek örvendenek.

Ichigo Kurosaki (balra) és Sōta Fukushi (jobbra)
Ichigo Kurosaki (balra) és Sōta Fukushi (jobbra)

Ichigo Kurosaki (balra) és Sōta Fukushi (jobbra)

Tekintve, hogy japánfilmről beszélünk, nem tudjuk garantálni, hogy hozzánk is eljut az adaptáció, de mivel az Egyesült Államokban is bőven akadnak Bleach rajongók, ha máshogy nem, angolul talán elérhető lesz előbb-utóbb a film.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.