Hirdetés

Jön az élőszereplős Mulan

|

Hirdetés

Újabb Disney mesefilm kerül be a Disney előszereplős remake-jeinek sorába: az 1998-as sikerrajzfilm, a Mulan. Angelina Jolie tavalyi Demóna és Lily James idei Hamupipőke sikere után elkerülhetetlen volt, hogy a Disney ne jelentsen be egy újabb meseremake-et. A választás végül az 1998-as klasszikusra esett. Amire tulajdonképpen számítani lehetett, hiszen Jon Favreau már rendezi a jövőre mozikba kerülő Dzsungel könyvét, a 2017-es Szépség és a Szörnyeteghez is megvannak már a szereplők, sőt már egy Tim Burton-féle Dumbo adaptáció is bejelentésre került, így egyre fogynak a nagysikerű Disney rajzfilmek. Anno 1998-ban Hua Mulan kínai legendáján alapuló történet az akkoriban újdonságnak számító számítógépes grafikai megoldásokkal és persze a szokásos, bájos Disney történetmeséléssel hódította meg a nézők szívét. A valószínűleg 2019-ben bemutatásra kerülő új Mulan forgatókönyvét Elizabeth Martin és Lauren Hynek írja, a stúdió pedig csak annyit közölt, hogy a történet egy kínai, női katonáról szól, aki férfinak álcázza magát, hogy apja helyett háborúba vonulhasson. Vagyis egyelőre úgy tűnik, a történet követi a rajzfilmet. A kérdés, hogy – a Családi üzelmeket is jegyző producerek – Cris Bender és J.C. Pink a Demóna-féle revizionista irányt vagy inkább Kenneth Branagh egyszerű újramesélését preferálják-e majd.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.