Hirdetés

Jön az Elrabolva sorozat

|

Hirdetés

Mikor már azt hinnénk, hogy nincs lejjebb, mégis mindig kiderül, hogy igenis van: a Deadline úgy tudja, hogy az NBC és Luc Besson közösen szeretnék elkészíteni az Elrabolva sorozatot, amelyhez már javában keresik a megfelelő írót és showrunnert. Az Elrabolva szériát előzménynek szánják, amelyben Bryan Mills fiatal éveit ismerhetjük meg, hogy miképpen szerezte meg azokat a képességeket, amiket telefonálgatás közben előszeretettel emleget. A koncepcióba azonban visznek egy kis csavart is Bessonék, ugyanis hiába mutatják be a sztorit évtizedekkel a filmek története előtt, a sorozat mégis a napjainkban játszódik, valahogy úgy, mint a Bates Motel esetében (évekkel Alfred Hitchcock 1960-as klasszikus Psycho filmjének eseményei előtt játszódik, mégis a jelenben van beállítva).

54d46015dd1f0_-_esq-taken-de
Így természetesen Liam Neesontól búcsút mondhatunk, ha csak nem nyerik meg egy cameóra.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.