Hirdetés

Jön DVD-re a Szabadesés!

|

Hirdetés

Pálfi György (Hukkle; Taxidermia; Nem vagyok a barátod; Final Cut - Hölgyeim és uraim!) legutóbbi filmje szép sikert ért el mind itthon, mind külföldön (a Texasban évente megrendezésre kerülő Fantastic Festen is bemutatásra került, ami jót jelent), mi is szerettük a Szabadesés című dolgozatát kisebb hibáival együtt is. Azok, akik egyetértenek velünk (sőt, akik még jobban keblükre ölelik a filmet) örvendezhetnek, ugyanis Pálfi filmje végre napvilágot lát DVD-n! Ez már önmagában elég lenne az örömhöz, de ha még hozzávesszük azt, hogy a korongon megannyi extra társaságában egy rendezői audiokommentár, illetve néhány kimaradt jelenet is helyet kap majd, akkor igazán nem lehet okunk panaszra. November 9-én, hétfő 16 órától egy vetítéssel egybekötött DVD bemutató keretében nemcsak újra megnézheti a közönség a Szabadesést (az Art+ Cinemában, ami az egykori Örökmozgó helyén van), de végigülhet egy közönségtalálkozót, melyet követően 18 órától a DVD-t is megvásárolhatjátok, amit persze dedikálhattok is a rendezővel. Tekintve, hogy egy olyan filmről van szó, mely mentes minden kompromisszumtól, a maga módján fantasztikus és nagy áldozatok árán jött létre, mindenképp megérdemli azt, hogy minél többen megnézzék és éltessék Pálfi György rendhagyó alkotását. Mindenkinek melegen ajánljuk tehát, hogy tegyen vele egy próbát (ha még nem tette volna). Különleges filmélményről van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.