Hirdetés

Jon Favreau és Seth MacFarlane közös sci-fi vígjáték sorozaton dolgoznak - jöhet?

|

A Vasember 1-2 rendezője és a Family Guy atyja összeállnak, hogy egy élőszereplős sci-fi vígjátékot hozzanak össze a Fox TV-csatorna számára.

Hirdetés

Első olvasatra talán hihetetlennek hangozhat a hír, de adjunk neki egy kis időt, hogy leülepedjen, ugyanis szó sincs semmi megvezetésről: a Family Guy (és az Amerikai fater, illetve a Cleveland-show) atyja, Seth MacFarlane, valamint a Marvel filmes univerzum megalapozójaként is emlegett Jon Favreau (Vasember) közös projekten dolgoznak. Méghozzá nem is akármilyenen!

Hirdetés

Manapság, amikor szinte már minden műfajra rá lehet húzni a telített jelzőt, MacFarlane-ék egy ingoványos területen igyekeznek majd meg maradandót alkotni: élőszereplős sci-fi vígjátékkal fogják megrohamozni a tévékészülékeket. Favreau fogja rendezni az egyelőre cím nélkül futó széria pilotját, de utána sem hagyja magára a projektet, Executive Producerként és tanácsadóként lesz segítségére a stábnak.

A történet szerint 300 évvel a jövőben járunk, és egy Orville nevű űrhajó, illetve a legénység kalandjait fogja bemutatni a sorozat. A hivatalos szinopszis szerint a kozmikus kihívások közepette a szereplők olyan távlatokat fognak bebarangolni, ahova azelőtt egyetlen vígjáték-dráma sem merészkedett. Ismerve MacFarlane munkásságát, a széria poénjai valószínűleg nem fogják kímélni a sci-fi zsáner alaptörvényeit, és minden bizonnyal alaposan ki fogják forgatni azokat.

Főszerepben maga MacFarlane fog visszaköszönni, mint Ed, az Orville kapitánya. Hozzá csatlakozik Adrianne Palicki, aki Ed ex-feleségét alakítja, és egyben az újdonsült első tiszt is a fedélzeten, valamint Scott Grimes is felbukkan, aki Ed legjobb barátja és az Orville pilótája. Mellettük még Peter Macon és J Lee is tiszteletét teszi a sorozatban, melyben annyira bíznak a Foxnál, hogy rögtön berendelték a teljes szériát.

Favreau egyébként nem számít újoncnak a TV bizniszben, hiszen rendezett már Undeclared, Revolution és The Office epizódokat is, valamint a Shannara krónikái első évadjának Executive Producere is volt. A forgatás januárban kezdődik majd el, és várhatóan a 2017-18-as sorozatidényben fog bemutatkozni. Titeket mennyire érdekel MacFarlane élőszereplős sci-fi vígjáték sorozata?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.