Hirdetés

Jon Favreau visszatér a Marvelhez

|

Hirdetés

Jon Favreau-nak köszönhetjük az első és második Vasembert, de mivel a folytatás nem úgy sikerült, ahogy azt remélte és a Disney-vel is összezördült kicsit (pontosabban Kevin Feige-dzsel), a harmadik részre már csak színészként tért vissza, illetve producerkedett kicsit a Bosszúállók első két részében. Az Amerika Kapitány: Polgárháború lesz az első olyan film, amiben benne lesz Vasember (Robert Downey Jr.), de Favreau-nak egyáltalán semmi köze nem lesz hozzá. Azonban senki ne aggódjon, A dzsungel könyve rendezője a kis kiruccanás után visszatér a Marvelhez, nem mintha nagyon messzire ment volna. Az Avengers: Infinity Warhoz már executive producerként tér vissza:

Executive producer leszek Russoék Bosszúálló filmjében, és nagyon izgatott vagyok miatta. Állandóan beszélgetünk. A Marvelnél dolgoztam már a kamera mindkét oldalán és tényleg nagyon tetszik, amit jelenleg csinálnak. Nagyon izgalmas végre itt lenni. Már láttam egy nyers verziót a Polgárháborúból és valóban zseniális lett. Folyamatosan gondolkozunk azon, hogy mit csinálhatnánk együtt. Jelenleg elég szabadnak érzem magam.
Még az is előfordulhat, hogy A dzsungel könyve sikere után újabb Marvel filmet bíznak majd rá. Mondjuk az Inhumanst? Ti örülnétek egy új Favreau által rendezett Marvel filmnek?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.