Hirdetés

Jön az AXN-re a CSI: Cyber első évada

|

Hirdetés

A CSI spin-off sorozatában, a CSI: Cyber-ben az FBI egy különleges egységének mindennapjaival ismerkedhetünk meg, akiknek a feladata az Észak-Amerikában történő kiberbűnözés felderítése. Az egységet a Sráckorban nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazott Patricia Arquette karaktere, a kiváló viselkedéselemző kiberpszichológus, Avery Ryan vezeti (egy valós személyről, Mary Aiken kiberpszichológusról mintázták). Avery valaha pszichiáterként dolgozott, mígnem egy nap feltörték a számítógépét, majd meggyilkolták az egyik páciensét. A zseniális pszichiáternő a nyomozás során kapcsolatba került az FBI-jal, és hamarosan csatlakozott is hozzájuk. Nyomozótársa,  Elijah Mundo (James Van Der Beek) FBI ügynök, aki a tengerészetnél is szolgált és a harcászati eszközök kiváló szakértője., míg az egység FBI-os technikai zsenije a kissé magának való Daniel Krumitz (Charley Koontz).

Ezenkívül a csapatnak két további értékes, ámde különc tagja is van, ugyanis Avery az általa létrehozott  „hack for good” program keretében néhány hekkernek felajánlotta,  hogy börtönbüntetésük letöltése helyett inkább neki dolgozzanak. Így került a csapatba a fiatal Raven Ramirez (Hayley Kiyoko), aki a közösségi médiatartalmak és a legújabb  informatikai trendek szakértője, valamint Brody Nelson (Shad Moss), akinek sötét múltja miatt még bizonyítania kell. Avery csapatával a dörzsölt Simon Sifter (Peter MacNicol) nyomozón keresztül tarja a kapcsolatot az FBI. https://www.youtube.com/watch?v=CQtvvt4nNwI Hogy mikortól láthatjátok a CSI: Cyber-t? 2015. december 2-től, szerdánként, 21:00-tól, dupla résszel az AXN-en.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.