Hirdetés

Jön a Mentőexpedíció bővített kiadása

|

Hirdetés

A hét Oscar-díjra jelölt túlélős sci-fi (vagy ahogy a Golden Globe mondaná: "vígjáték") úgy tűnik, hogy bővített kiadás elé néz, melynek stílszerűen Speciel Edition lesz a neve. Ezt maga a 20th Century Fox Home Entertainment erősítette meg, és a hírek szerint Scott és csapata már dolgozik is rajta. Egy ausztrál kiadó június 8-át nevezte meg a megjelenés dátumának, ami még nem bombabiztos, de mindenképpen ki fog jönni még 2016-ban. Arról még nincs információnk, hogy milyen jelenetekkel bővítenék a Mentőexpedíció eredeti moziverzióját, ami eleve nem túl rövid a maga 144 percével. Ti hol bővítenétek a filmet, vagy milyen jeleneteket látnátok szívesen?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.