Hirdetés

Jön a Metro 2033 film, de kicsit aggódunk

|

Hirdetés

Igazán nem lehet okunk panaszra a játékadaptációkat illetően, hiszen csak idén olyan projektek mutatkoznak be, mint az Assassins Creed, az Angry Birds és a Warcraft, miközben számos másik filmváltozat is készül a háttérben, mint amilyen a nemrég szóba került Thief is. Ezúttal azok örülhetnek, akik szeretik és ismerik a Metro 2033 könyvet/videojátékot, ugyanis ha minden jól megy, a mozik vásznain fogjuk viszontlátni az alapanyagot. A Variety számolt be róla, hogy a 4A Games által fejlesztett játékok alapjául szolgáló Metro-könyvek szerzője, Dmitry Glukhovsky megegyezett két hollywoodi producerrel, Michael De Lucával és Stephen LHeureux-szal a Metro 2033 megfilmesítéséről. Glukhovsky a következőket nyilatkozta az együttműködésről (a GameStar fordítása):

A regényem és én tíz éve vártunk rá, hogy megtörténjen. Korábban nagyon óvatos voltam azzal kapcsolatban, hogy a gyermekemet hollywoodi producerek kezébe adjam, de most úgy érzem, hogy jó kezekbe került. De Lucának és LHeureux-nak remek elképzelései vannak a projekt kapcsán, és úgy érzem, hogy megtisztelő velük dolgozni.
A szerző tehát nagyon bizakodó a Metro 2033 filmadaptációjával kapcsolatban, mi viszont egy kicsit még tanácstalanok vagyunk a projekt várható minősége miatt, ugyanis bár LHeureux mögött ott áll a Sin City: Ölni tudnál érte, viszont a De Luca által támogatott filmek között olyanok is szerepelnek, mint A szürke ötven árnyalata, A szellemlovas: A bosszú ereje és a Frászkarika, amik aggodalomra adnak okot. Persze a producer kivette a részét néhány korrekt darabból is (lásd Penge 2, Social Network - A közösségi háló, Phillips kapitány), így lehet, hogy ismét meglep minket. https://www.youtube.com/watch?v=c3ZNoGhaNTc 2012-ben egyébként még azt beszélték, hogy az MGM kaparintotta meg a Metro 2033 megfilmesítési jogait, de nem tudjuk, hogy jelenleg mi a helyzet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.