Hirdetés

Legends of Tomorrow - Első részletek Jonah Hexről

|

Hirdetés

Megérkeztek az első részletek Jonah Hexről, aki ezúttal a tévéképernyőkre fog visszatérni, miután a nagyvásznon nem aratott osztatlan sikert, vagyis ez így egy kicsit túlzás, mert igazából elég rossz volt a 2010-es film. A karakter ezúttal a Legends of Tomorrow egyik részében fog feltűnni, Johnathon Schaech alakításában. A csapat egy része akaratlanul hátramaradt az 50-es években, szóval gondolom először őket kell összeszedni, csak utána utazhatnak a vadnyugatra, így Jonah Hexre kénytelenek leszünk a 11. részig várni, viszont kaptunk egy rövid szinposzist hozzá:

Amikor a csapatnak szüksége lesz egy búvóhelyre, Rip Hunter a vanyugatra vezeti a Waveridert. Érkezésükkor azonban összetűzésbe kerülnek egy pár törvényenkívülivel, ezzel veszélybe sodorva egy kis falut és annak lakóit. Szerencsére Rip egyik régi jó barátja, Jonah Hex, épp jókor jelenik meg, hogy megmentse őket.
A rész címe a "The Magnificent Eight" lesz, remélem a többség érti az utalást, meg ugye eredetileg nyolcan (+Rip) vágtak neki a Waverider fedélzetén a nagy utazásnak, aminek a végén mindenkiből legenda lett volna. Semmi baj, ha az évad végére nem jön össze, mert lesz esélyük a másodikban, amit már berendelt a csatorna. A Jonah Hexes vadnyugatos rész április 14-én debütál.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.