Hirdetés

Jonah Hill csatlakozik a The Wolf of Wall Street stábjához

|

Jonah Hill tavaly Oscar-jelölésig jutott egy komolyabb szereppel (A pénzcsináló), így nem csoda, hogy a vígjátékairól híres színész ismét csak egy drámaibb hangvételű filmhez adja a nevét.

Hirdetés

Nemrég megírtuk, hogy A Jordan Belfort önéletrajzi írásán alapuló The Wolf of Wall Street rendezője a legendás Martin Scorsese lesz, a főszerepben pedig Leonardo DiCaprio látható, s most még egy nagyobb névvel bővül a stáblista. A film középpontjában egy party- és drogfüggő bróker, Belfort (DiCaprio) áll, akit adatcsalásért és pénzmosásért vádolnak, s le is kell ülnie 22 hónapot egy szövetségi börtönben. Jonah Hill Belfort közeli barátját fogja alakítani, akit a bróker rávesz a tőzsdézésre, így két férfi nem csak baráti, de üzleti kapcsolatot is ápol ezentúl.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.