Hirdetés

Jonah Hill elárulta, mikor érkezhet a Superbad folytatása

|

Spoiler: még jó soká.

Hirdetés

Ha megkérdeznénk az utca emberét, hogy sorolja fel az öt legjobb vígjátékot a 2000-es évekből, valószínűleg sokak toplistájában benne lenne a 2007-es Superbad. A filmben az akkor még szárnyait bontogató Jonah Hill középsulis társaival elhatározza, hogy még az érettségi előtt elveszítik szüzességüket, ám ez a nemes célkitűzés sokkal nehezebben jön össze nekik, mint azt gondolták volna. Az őrült éjszaka megannyi vicces helyzetet és abszurd jelenetet tartogat a nézők számára is, amivel sokak szívébe lopták be magukat Hillék.

Hirdetés

Mivel a folytatások és remake-ek korát éljük, nem meglepő, hogy a közreműködő színészeket időről időre kifaggatják, hogy érkezik-e valaha is folytatása a Superbadnek. Két éve Seth Rogen zárta rövidre a témát azzal, hogy szerinte a Superbad úgy kerek, ahogy van, és értelmetlen lenne folytatni. Ellenben Hill megosztotta a W Magazine-nek, hogy lát egy kiskaput, amivel akár viszont láthatnánk McKúrékat a vásznon. Az már más kérdés, hogy erre még jó sokat kellene várni.

"Még senkinek sem pitcheltem ezt az ötletet. Amit én akarnék, hogy amikor már 80 évesek leszünk, csináljunk egy Superbad 2-t. Kb. egy öregek otthona Superbadet. A feleségeink meghaltak, és ismét szinglik vagyunk. Én így akarnám a Superbad 2-t, és csak ebben a formában mennék bele."

Az 1983-as születésű Hill ezzel egy 2063-as premiert tűzött ki maguknak, már ha egyáltalán a társai belemennének ebbe a koncepcióba. Remélhetőleg a színészek közül mindenki megéri ezt a szép kort, hogy 40 év múlva tényleg aktuális legyen erről a folytatásról beszélni.

Addig viszont nagyobb az esélye annak, hogy idővel rebootolják vagy remake-elik az eredetit. Ezt a véleményt osztja a McKúrt alakító Christopher Mintz-Plasse, aki szerint egy női főszereplős Superbad film lehet a következő felvonás a franchise-ban. Persze hogy ez mikor valósulhat meg, arról mindenki csak találgathat egyelőre.

Ti megnéznétek bármilyen jellegű folytatást, remake-et vagy rebootot a Superbadből?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.