Hirdetés

Jonah Hill újra a suliban

|

Két fiatal zsaru egy kábítószer-kereskedő után nyomozva kamasznak öltözik, és álruhásan beépül egy amerikai középiskola diákjai közé.

Hirdetés

Jonah Hill és Channing Tatum akcióvígjátéka, a 21 Jump Street – A kopasz osztag (21 Jump Street, hazai bemutató: május 3.) őrült ötletből készült, és őrült is maradt: az amerikai mozis eredmények azt bizonyítják, hogy a nézők vevők a gyors poénokkal kombinált gyors akciójelentekre.
Egy nehézséggel azonban jár egy ilyen film: a sztárjait állandóan azzal zaklatják az újságírók, hogy a saját iskolai élményeikről kérdezgetik őket. És, bármilyen meglepő, a színész nem ugyanazt élte át, amit a figura, aki eljátszik. A film szerint Channing Tatum nem a tanárok kedvence, de a suli királya, az a rendőr viszont, akit Jonah Hill alakít örök áldozat, akit a srácok gúnyolnak, a lányok sajnálnak – ezért nem akar rendőrként sem iskolába menni bevetésre.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.