Hirdetés

Jonás Cuarón rendezi és írja majd az új Zorro filmet, a Z-t

|

Hirdetés

A Lantica Media és  a Sobini Films bejelentette, hogy megvan a legújabb Zorro filmre kiszemelt író-rendező, aki nem más, mint a Gravitáció írója, és Alfonso Cuarón feltörekvő fia, Jonás Cuarón. A projekt a "Z" nevet viseli majd. A Sobini Films szóvivője, Mark Amin így vélekedett róla:

Amikor megnéztem a Desierto-t, lenyűgözött Jonás érzéke a feszültségkeltéshez és akcióhoz, a vizuális látásmódja, és az erős alakítások, amiket kihozott a színészeiből.
Lantica Mediától Antonio Gennari így nyilatkozott róla:
Szerencsések vagyunk, hogy megszereztük Jonást ehhez a filmhez. A mozgókép iránti szeretete evidens a munkáiban, és tehetségesen tud történetet mesélni. Várjuk, hogy mit hoz ki a mi tervünkből.
A "Z"-ről korábban az derült ki, hogy egy posztapokaliptikus világba helyezik be Zorro történetét a nem túl távoli jövőben. De maga a legendás figura nem változik sokat, azaz ismét egy maszkos próbálja majd megtisztítani a világot a zsarnokoktól. Az előkészületeket nyáron fogják elkezdeni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.