Hirdetés

Joseph Gordon-Levitt csatlakozott a Sin City 2-höz

|

Azt megerősített a Sötét Lovag: Felemelkedés sztárja, Joseph Gordon-Levitt, hogy tárgyalt a Marvel-el Star Lord szerepéért, de helyette azonban "Johnny"-t fogja alakítani a Sin City: A Dame To Kill For-ban

Hirdetés

Megtörte a csendet Joseph Gordon-Levitt és elmondta, hogy aláírt a a Robert Rodriguez és Frank Miller által készülőben lévő Sin City: A Dame To Kill For-jába illetve közte és a Marvel között véget értek a tárgyalások és nem ő fogja alakítani  Star Lord-ot a Galaxis Őrzőiben. Johnny, karaktere szerint egy beképzelt szerencsejátékos lesz, aki elfedi a sötétebb küldetéseit és elpusztítja a legnagyobb ellenfeleit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.