Hirdetés

Joseph Gordon-Levitt kiszáll Tarantino filmjéből

|

Quentin Tarantino nagyon ígéretes szereplőgárdát állított össze készülő westernjéhez, a Django Unchainedhez, egyiküknek viszont sajnos ki kell szállni a projektből. Szerencsére nem kulcsszerepről van szó.

Hirdetés

Gordon-Levitt elfoglaltságára hivatkozva mondta le a szereplést, ugyanis forgatásról forgatásra jár, s mivel további filmjeiben fontosabb szerepet szántak neki, nem meglepő választása. Többek között olyan filmekhez adja nevét, mint A sötét lovag - Felemelkedés, Looper, Premium Rush és a Lincoln. Emellett cím nélküli rendezői debütálása is terítéken van (az MTV a Don Jons Addiction címen emlegeti). A Django Unchained egy rabszolgáról (Jamie Foxx) szól, aki felkerekedik, hogy megmentse elrabolt feleségét (Kerry Washington) egy gonosz földesúr (Leonardo DiCaprio) karmai közül. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.