Hirdetés

Joseph Gordon-Levitt mint Star Lord?

|

Egyes hírek szerint a Marvel felvette a kapcsolatot Joseph Gordon-Levitt-al és feltették a "Ki játssza el Star Lord-ot?" nevű listára.

Hirdetés

A listán eddig Joel Edgerton, Jim Sturgess, Lee Pace és újabban Zachary Levi-található. Christopher Nolan érdekes helyzetben hagyta őt a Sötét Lovag trilógia után Joseph Gordon-Levitt -ot. Egyesek szerint Robin lenne, mások szerint ő alakítaná Batman egy esetleges rebootban. De, egy biztos, a Galaxis Őrzői(2014 nyara) film rendezője James Gunn lesz. Star Lord (Peter Quill) egy csapat idegen szuperhős vezetője, akiknek feladata, hogy megvédjék a naprendszert a gonosz idegen fajoktól. A csapat a jövőből és egy másik dimenzió jön. A képregényekben az Őrzők együtt dolgoztak a Bosszúálókkal is. Ti szeretnétek Levitt-ot Star Lordként látni?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.