Hirdetés

Josh Brolin a legesélyesebb Batman szerepére?

|

A napokban már esett róla szó, hogy a pletykák szerint egy idősebb Batman kaphat helyet Superman helyett Az acélember folytatásában, most a lehetséges színészekről folynak a diskurzusok.

Hirdetés

A közelmúltban jelentettük, hogy állítólag a harmincas és negyvenes éveiben járó színészeket keresnek Batman szerepére a Batman vs. Superman, avagy a Man of Steel 2 című filmbe. Akkor felmerült már Josh Brolin neve megannyi más lehetséges név mellett, most viszont arról csiripelnek Hollywood madarai, hogy a Men in Black 3, a Gengszterosztag és az Oldboy remake sztárja, Josh Brolin a legesélyesebb arra, hogy Batman bőrébe bújjon. Noha bizonyos források szerint a casting még el sem kezdődött, a pletykák szerint Brolin áll a legközelebb a kondérhoz, míg a legfiatalabb a listán Ryan Gosling (Drive, Gengszterosztag) a maga 32 évével. Az esélyesek között szerepel továbá a 41 éves Richard Armitage (A hobbit: Váratlan utazás), a 36 éves Joe Manganiello (True Blood), a 43 éves Max Martini (Tűzgyűrű, Az egység) és a 35 éves Matthew Goode (Watchmen, Vonzások). A forgatókönyvet továbbra is körmöli David S. Goyer, a rendezést Zack Snyder végzi, a producer Christopher Nolan. A forgatás 2014 elején kezdődhet, a megjelenés 2015 nyarára várható és Henry Cavill már biztosan visszatér Superman szerepében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.