Hirdetés

Josh Brolin tökéletesen reagált a Bosszúállók: Végjáték legbizarrabb mémjére

|

Az internet népe úgy gondolta, hogy megfejtették Thanos legyőzésének kulcsát, ám a Végtelen Kesztyű birtokosát alakító színész most bebizonyította, hogy nagyon mellélőttek.

Hirdetés

Mémek százai lepték el a netet az utóbbi hetekben, amelyek megoldást kínáltak az Őrült Titán, Thanos legyőzésére. A terv pofon egyszerű, de végtelenül undorító is: Hangyának fel kell jutnia Thanos hátsójába, ahol visszanyerve eredeti méretét belülről robbantaná szét az univerzumot megfelező gazfickót.

Hirdetés

A poéngyárosok hamar rákattantak a témára és még a Thanost alakító Josh Brolinhoz is eljutott a különös akció híre. A színész most egy vicces videóban prezentálta, hogy mi történne Scott Langgel, ha a hátsó ajtón próbálkozna.

Talán Brolin egyszer és mindenkorra leszámolt ezzel a népszerű mémmel, de ahol valami lezárul ott új lehetőségek nyílnak. A fanartjairól híres Bosslogic-ot megihlette a színész videója és ábrázolta számunkra, hogy hogyan nézne ki, ha Thanos erőlködne a WC fölött. Sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudjuk, hogy ez a jelenet bekerül-e az április 25-én érkező Bosszúállók: Végjátékba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I'm sorry little one - @joshbrolin //

Bosslogic (@bosslogic) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.