Hirdetés

Hivatalos: Josh Brolin lesz Kábel a Deadpool 2-ben

|

A rengeteg pletyka és találgatás után végre kiderült, hogy ki állhat majd Ryan Reynolds oldalán Kábel szerepében a Deadpool 2-ben.

Hirdetés

Végre megvan a Kábelbarát! A The Hollywood Reporter-nek köszönhetően megtudtuk, hogy ki fogja alakítani az időutazó mutánst a Deadpool folytatásában. A hónapokon át húzódó casting folyamat során úgy tűnt, hogy Michael Shannon-nak van a legnagyobb esélye aláírni a szerepre, de többek között David Harbour, Russell Crowe és még Brad Pitt neve is felbukkant a listán. Végül valaki egészen más kapta meg az áhított szerepet.

Hirdetés

Kábel szerepe Josh Brolinnál landolt, akinek ez lesz a második Marveles karaktere, akit életre kelthet, ugyanis a Filmes Univerzumban Thanos szerepét játssza. A hírt jelentő forrás szerint a színész 4 filmre írt alá Kábelként, amelyekbe vélhetően nem csupán Deadpool folytatások, hanem az X-Force film is beletartozik.

A 20th Century Fox meglepően sikeres szuperhősfilmjének második felvonását David Leitch rendezi. Most, hogy a stáb szépen kezd összeállni egyre biztosabb, hogy a készítők tudják tartani a júniusra tervezett forgatást. Ryan Reynolds természetesen visszabújik a piros pizsamájába, a filmben pedig még több új karakterrel ismerkedhetünk meg, akik elsősorban a Deadpool képregényekből érkeznek.

Kábelt Rob Liefeld és Louise Simonson alkották meg. A karakter sok szempontból Deadpool szöges ellentéte. Ő egy vezető és katona, aki hozzá van szokva a parancsok teljesítéséhez. Ebből fakadóan nagyon fegyelmezett, de süt róla, hogy nem érdemes felbosszantani. A képregényekben Kábel a jövőből jött és Scott Summers, azaz Küklopsz az apja. Kíváncsiak vagyunk, hogy a filmben milyen háttértörténetet kap.

Szerintetek Brolin jó választás Kábel szerepére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.