Hirdetés

Josh Friedman besegít az Avatar 2 forgatókönyvében

|

Lassan, de biztosan az Avatar folytatása már úton van. James Cameron múltjába visszatekintve nem is lepődhetünk meg azon, hogy annyi időt szán a projektre amennyit szükségesnek tart.

Hirdetés

Zoe Saldanatól már tudjuk, hogy a forgatás jó eséllyel megkezdődik jövő év elején. Cameron az elmúlt években már neki látott a film forgatókönyvének, de most úgy tűnik, hogy egy kis segítséget is igénybe vesz, hogy a szkript még a forgatás előtt elkészüljön. A The Wrap információi szerint a Terminátor: Sarah Connor krónikái alkotója Josh Friedman szállt be az Avatar 2 forgatókönyvének írásába. Ez a munka feltehetően nem egy kis módosítást foglal magában, hiszen Cameron az elmúlt négy évben ezen a két folytatáson dolgozott. Az, hogy ezt bejelentették, azt jelentheti, hogy a rendező azt szeretné, ha valaki frissítené a szkriptet, mielőtt a forgatás megkezdődik, és úgytűnik Friedman az ő embere. Az még egyenlőre nem világos, hogy Friedman az Avatar 3 forgatókönyvén is dolgozik-e majd, az viszont biztos, hogy a két filmet közvetlenül egymás után forgatják. Az írónak egyébként már van múltja a 20th Century Foxal, hiszen nemcsak a Terminátor TV sorozatot körmölte, hanem a Locke & Key pilotját is ő írta. E mellett ő írta még Brian De Palma Fekete Dália című filmjének forgatókönyvét és Steven Spielbergel is dolgozozz már együtt a Világok harcán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.