Hirdetés

Joss Whedon A bosszúállók 2-ről beszélt

|

A rendező már munkálkodik a folytatáson, egy interjú során elmondta, hogy "kikészíti" a női szuperhősök hiánya, valamint Robert Downey Jr. visszatéréséről is szót ejtett.

Hirdetés

A bosszúállók több szempontból is sikeres lett. Nem csak azért, mert a film 1.5 milliárd dollárt hozott, hanem a kritikusok is pozitívan értékelték, valamint a rajongók is széles körben elismerték. Egy ilyen nagynevű címet vászonra vinni, úgy hogy tetszen a kemény rajongói rétegnek és az átlag nézőknek is szinte lehetetlen feladatnak tűnt, de a film írója és rendezője, Joss Whedon megbírkózott a kihívással. Ráadásul, Whedon létrehozott olyan egyedi női karaktereket akiknek nagyobb jelentősségük van annál, hogy csak legeltessük rajtuk a szemünket. A rendező már a folytatáson dolgozik, de közben volt ideje elárulni, hogy sajnálattal nézi a nők helyzetét a szuperhős filmekben. Arról a lehetőségről is szót ejtett, hogy Robert Downey Jr. talán nem ír alá több Marvel filmre.

Joss Whedon válaszait elolvashatod, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.