Hirdetés

Joss Whedon elmagyarázta, hogy miért Ultront választotta

|

Ahogyan azt tudjuk, A bosszúállók következő nagy ellenfele Ultron lesz. Most a film rendezője el is magyarázta, hogy miért döntött mellette.

Hirdetés

Whedon valójában már akkor Ultront akarta a második részbe amikor az elsőn még el sem kezdett dolgozni: "Már akkor Ultronnal szemeztem amikor elvállaltam az első filmet. Azt gondoltam, hogy Nem tudom, hogy meg akarom-e ezt csinálni, de a második részbe Ultront kell belerakni. Mert ő mindíg ott volt megannyi karakterrel együtt az évek során és az igazat megvallva az én múltam része is. Nagyszerű volt. Olyasvalaki aki képes felforgatni a dolgokat, és valódi fenyegetés jelent A bosszúállókra. Nem mindig könnyű ilyet találni. A Keselyű például nem adná fel nekik a leckét 20 percnél tovább."

A Comic-Conon az is kiderült, hogy Ultron egy teljesen új eredettörténetet kap. Az Avengers: Age of Ultron fogatása jövő év elején kezdődik, reméljük a főgonosz megtestesítőjéről is lehull a lepel addigra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.